Main » 2010 » Januar » 11 » Vesti
13:10
Vesti
Jelena: Neke stvari ću morati da raščistim
Najbolja srpska teniserka Jelena Janković završila je turnir u Sidnijeu već na početku, pošto je poražena od 40. igračica sveta Agneš Savaj iz Mađarske sa 1:2 (7:5, 1:6, 5:7).

- Ovo je bio moj prvi meč sezone, pa sam bila malo nervozna. Nisam se takmičila dva meseca, a i dugo nisam igrala protiv Agneš - kazala je Jankovićeva, a prenosi Beta.

- Neke stvari ću morati da raščistim. Moram da ostanem pozitivna i nadam se da ću biti spremna za Melburn i početak Otvorenog prvenstva Australije - dodala je Jankovićeva, koja je u Sidneju bila postavljena za sedmog nosioca.


Dragićević: Navijači su prepoznali novu energiju

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Tadija Dragićević zadovoljan je pobedom protiv FMP-a u 15. kolu NLB lige i najavljuje u nastavku sezone još bolja izdanja tima sa Malog Kalemegdana


Zvezda je pred 5.500 navijača razbila „pantere" 87:73, a Dragićević je naglasio da su navijači prepoznali novu energiju u ekipi i bili jedan od faktora trijumfa.

Krilni centar Zvezde je poručio da bi, uz takvu podršku, crveno-beli u utorak mogli da savladaju i Beneton u Evrokupu.

- Izuzetno je važna pobeda protiv FMP-a, jer ne moram da podsećam na naš skor u NLB ligi. Verujem da su navijači prepoznali energiju i očekujem da će nastaviti sa ovakvom podrškom do kraja sezone jer nas čekaju vrlo ozbiljne utakmice - kaže Dragićević.

Krilni centar Zvezde je poručio da bi uz takvu podršku crveno-beli u utorak mogli da savladaju i Beneton u Evrokupu, čime bi zauzeli prvo mesto u grupi F.

- Nemamo vremena za slavlje posle pobede nad FMP-om jer nam dolazi jedan od najslavnijih italijanskih timova. Pobedili smo u Trevizu, ali utisak je da su podigli novi igre u poslednjih nekoliko nedelje. Znamo da nas čeka težak posao, ali uz maksimalno angažovanje, pre svega u odbrani, možemo do pobede - poručio je Dragićević.

Jedan od najiskusnijih igrača Zvezde Vuk Radivojević istakao je timsku igru crveno belih, koja je po njemu ključ trijumfa nad FMP-om ali i najbitniji faktor za dobre rezultate ove sezone.

- Ostvarili smo i drugu pobedu u novoj godini što je odlična stvar za samopouzdanje celog tima. Nije bilo lako jer smo imali pritisak zbog pune hale, ali smo na kraju, zahvaljujući navijačima, uspeli da odigramo dobro i pobedimo FMP. Po meni, ključni faktor pobede je timska igra, jer je čak 11 igrača postiglo poene protiv „pantera" U takvoj situaciji kada svi igramo, možemo da budemo mnogo opasan tim, koji igra vrlo agresivno što je preduslov za pobede - rekao je Radivojević.

Najefikasniji u Zvezdi bio je Stević sa 13 poena, Dragićević je postigao 10, devet poena ubacili su Kikanović i Kešelj, a po osam Videnov, Bjelica, Štimac i Bakić.


Category: Sport | Views: 906 | Added by: Tips | Rating: 0.0/0
Total comments: 1
1 Kellsie  
0
To think, I was confused a mtiune ago.

Only registered users can add comments.
[ Sign Up | Login ]